Instruktører

Instruktører

Emma Greve

Mit navn er Emma og jeg startede min dansekarriere da jeg var 4 år ved Lund Dans. Her dansede jeg både Hip Hop, Disko og Sportsdans.

Senere begyndte jeg på den kongelige balletskole og begyndte herefter at fokuserer på Sportsdans, hvor jeg har en række DM’er på CV’et, samt lå godt i svinget på verdensranglisten.

Simultant med min egen træning og efter jeg stoppede min karriere har jeg undervist i Sportsdans, Børnedans og Showdans.

Maya Tordrup

Mit navn er Maya og jeg er 18 år gammel. Til daglig går jeg i 2.g på Tietgen Handelsgymnasium, og når jeg ikke går i skole, så bliver tiden brugt på dans.

Allerede som 3-årig begyndte jeg til dans ved Lund Dans, og dansede der i 10 år. Efterfølgende havde jeg et par år som sportsdanser, hvor jeg fik lov at træne blandt de bedste par i Danmark. 

I dag er jeg en del af et talent hiphop-hold, hvor vi konkurrerer både nationalt, men også international, da vi deltager både til EM og VM.


Gitte Lund

Mit navn er Gitte og jeg er ejer af Lund Dans.

Jeg har haft danseskolen i 41 år og har selv danset siden jeg var 3 år.

Jeg har i min karrierer undervist i mange forskellige kategorier, men helligerer mig nu par dansen, lige fra de mindste på 2 år til voksne.